24. august 2016
  |  Logg inn
Kalender

Aktuelt

Lavkirkelighet og vekkelsesbevegelser

Lavkirkelighet og vekkelsesbevegelser I 1842 ble Konventikkelplakaten opphevet, noe som hadde vært Hans Nielsen Hauges viktigste kampsak. Det betød slutten på prestenes forkynnelsesmonopol. Legmannsforkynnelsen ble sluppet fri. Hva dettet førte til i Norge og spesielt i Østfold er tema for denne kvelden. Professor Arne Bugge Amundsen, som skal holde foredraget, er ikke bare landets fremste spesialist på dette feltet, men også en glimrende foredragsholder. Jonas Groth, som er en skattet musiker og kjenner godt til vekkelsesbevegels...
Les mer..

Nye babysangkurs etter sommeren

Nye babysangkurs etter sommeren Babysangkursene i Greåker og Sarpsborg kirker er veldig populære og vårkursene har vært fulltegnet. Nå har du muligheten til å sikre deg plass på neste kurs som starter i september.
Les mer..

Anne Grete Preus til Greåker

Anne Grete Preus til Greåker Søndag 28. august kommer selveste Anne Grete Preus til Greåker kirke! Dette er en sjelden til å oppleve av Norges mest profilerte artisterr på en så nært hold. Se konsertplaketen og billettinfo her.
Les mer..

Småbarnssang i Greåker kirke

Småbarnssang i Greåker kirke Onsdag 14. september starter vi opp igjen med småbarnskor for barn fra 1 og til og med 3 år i Greåker kirke!Dette er et svært populært tilbud som samler mange småbarn og deres familier i kirken hver onsdag. Det er nå åpent for påmelding til høstens korsemester.
Les mer..

Jubileumspreken tusenårsgudstjenesten

Under jubileumsgudstjenesten i Ruinparken 29. juli holdt biskop Munib A. Younan fra Bethlehem prekenen. Her kan du lese hele prekenen på engelsk og norsk.
Les mer..

Ungdomstur til Taize i sommer

Ungdomstur til Taize i sommer Sarpsborg menighet inviterer til flere spennende arrangement med Taize som tema utover sommeren og høsten. Blant annet inviteres du til Taize-overnatting i kirken og en tur til Taize i Frankrike.
Les mer..

Store navn på konsertplakaten

Hva har Anne Grete Preus, Knut Reiersrud, Hanne Krogh og Viggo Sandvik til felles? Alle spiller konserter i en av kirkene i Sarpsborg i løpet av 2016. Disse og mange fler flotte konserter utgjør konsertserien 12 konserter - 12 måneder. Billetter er allerede i salg her.
Les mer..

Kunstutstilling med Håkon Gullvåg i Sarpsborg kirke

Kunstutstilling med Håkon Gullvåg i Sarpsborg kirke Olavsdagene, i samarbeid med Soli Brug, Sarpsborg kirke og Hafslund hovedgård, har gleden av å presentere Håkon Gullvågs største utstilling i Norge noensinne.
Les mer..

Snarveier

 

_                                                       


Inn- og utmelding på nett

_                                                       


_                                                       

_                                                        

_                                                        

Kjøp billetter til Kirkens
1000-års konserter her

_                                                        

Meld deg på her!

_                                                       

_                                                        


_                                                        

 

_                                                                                                                   

 

______________________________

 

 
______________________________