8. februar 2016
  |  Logg inn
Kalender

Aktuelt

Vintersangfesten er i gang!

Vintersangfesten er i gang! Tirsdag 2. februar inviterte organistene i kirken til stor vintersangfest for alle 5.-klassinger i Halden. Immanuels kirke var fyllt opp av forventningsfulle og velforberedte elever som imponerte stort i salmesangen. Vintersangfesten beveger seg nå videre til Rakkestad kirke på fredag 5/2, Skjeberg kirke torsdag 11/2 og Tune kirke fredag 12/2.
Les mer..

I begynnelsen var ordet

I begynnelsen var ordet Tirsdag 9. februar kommer Birgitte Bjørnstad og Ulla Käll til Soli kirke med forestillingen "I begynnelsen var ordet" der Johannes evangeliet fortelles omkranset av musikk. Fri entre. Kollekt. Velkommen!
Les mer..

KIRKEROMMET I MIDDELALDEREN

KIRKEROMMET I MIDDELALDEREN Tirsdag 16.februar har arkeolog og forsker ØYSTEIN EKROLL foredrag om "Kirkerommet i middelalderen" og VEGARD LUND spiller lutt.
Les mer..

Kirkekino

Kirkekino Ekstraforestilling 11. februar. Kino med popcorn. Se den første filmen om hvordan Vesle og Fredo ble kirkerotter!    
Les mer..

Helt førsteklasses skolestartmarkering

Helt førsteklasses skolestartmarkering Bli med på skolestartmarkering fordi du snart skal begynne på skolen og fordi du er helt spesiell og unik - rett og slett helt FØRSTEKLASSES. Samlingene inneholder sang, venner, overraskelser, oppdagelsestur i kirken, skoleoppgaver og du får seksårsboka Tre i et Tre.
Les mer..

Babysang i Greåker og Sarpsborg kirke

Babysang i Greåker og Sarpsborg kirke Våre populære babysangkurs som starter denne uka er nå fulltegnet! De neste kursene i Greåker og Sarpsborg kirke starter opp i april. Det vil også bli høstkurs. Allerede nå er det åpent for påmelding. Les mer og meld deg på her.
Les mer..

Billettsalget er i gang

Billettsalget er i gang Nå er det åpnet billettsalg til de fleste av kirkens konserter i jubileumsåret 2016. Billettene selges hos www.ticketco.no Trykk her for å lese mer og bestille billetter.
Les mer..

Gjennom tusen år på tolv måneder i Sarpsborgs kirker

Gjennom tusen år på tolv måneder i Sarpsborgs kirker I Sarpsborgs jubileumsår 2016 vil Tirsdagsforum i samarbeid med de lokale menighetsrådene vise hvordan kirkene på ulike steder i Sarpsborg har vært preget av og selv har preget Sarpsborgs historie gjennom tusen år, fra Middelalderen og Olav den helliges tid til vår egen tid. I løpet av 12 måneder skal det være foredrag og kunsneriske innslag i 12 kirker.
Les mer..

Småbarnssang i Greåker kirke

Småbarnssang i Greåker kirke Onsdager er du velkommen til småbarnskor for barn fra 1 og til og med 3 år i Greåker kirke! Dette er et svært populært tilbud som samler mange småbarn og deres familier i kirken hver onsdag.
Les mer..

Snarveier

 

_                                                        

 


_                                                        

 

_                                                        
_                                                        


_                           
                             

Sjekk ut konfirmantsidene!
Aktuelt for konfer 2016.
_                                                                                                                  

 _____________________________

 

 

______________________________

 

 
______________________________