Monday, May 04, 2015
  |  Login
Kalender

Aktuelt

12h Festival

12h Festival Så gøy at du har lyst å bi med på 12Hours festival!!  I 12 timer skal vi leke og har det sprellende gøy! Har du prøvd oppblåsbart hoppeslott før? Hva med Sumobryting i svære oppblåsbare sumodrakter? Eller Human Bowling med oppblåsbar bowlingkule med plass til hele deg inni?:) Alt dette og mye mye mer skal vi leke oss med på festivalen:) Og du, visste du at Gud er Non Stop? At han er trosfast og alltid elsker deg? Det skal vi lære med om denne dagen!
Les mer..

Liv i kirkerommet

Liv i kirkerommet Det er deilig og rolig på landet. Fuglene kvitrer, rådyra rusler i skogkanten og reven roper i det fjerne... Det blir alt for stille for Guro Brunsby som ønsker å få litt mer liv i nærområdet. Nå vil hun starte kor i Soli kirke!
Les mer..

Historisk kirkevalg i september

Historisk kirkevalg i september For første gang i norsk kirkehistorie blir det i 2015 mulig å stille alternative lister i valget til kirkemøtet- kirkens «storting». Valget berører 420 881 kirkemedlemmer over 15 år i Borg. Alle som er døpt har stemmerett.  
Les mer..

Brunch`n - nytt tilbud til "spreke pensjonister" i Tune kirke

Brunch`n - nytt tilbud til spreke pensjonister i Tune kirke Brunch`n i Tune kirke  er et nytt tilbud som vi inviterer deg til å være med på. Som du vil se under har vi lagt opp til et variert og spennende program som vi håper er av interesse! I kafeteriaen vil vi selge noe godt å spise og drikke. Hjertelig velkommen! Hele vårens program finner du her:
Les mer..

Snarveier


                                                               _                                                        


_                           
                             


_                                                        

 

                                                          

 _____________________________

 

 

______________________________

 

 
______________________________