Friday, May 29, 2015
  |  Login
Kalender

Aktuelt

Brunch`n lanserer sitt høstprogram

Brunch`n lanserer sitt høstprogram Brunch`n i Tune kirke  har vært en stor suksess fra starten i februar. Nå er programmet for høsten klart og som du vil se under har vi lagt opp til et variert og spennende program som vi håper er av interesse! I kafeteriaen vil vi selge noe godt å spise og drikke. Hjertelig velkommen! Hele høstens program finner du her:
Les mer..

Globusagentenes ferieklubb

NYHET Ferieklubb i Hafslund kirke 1. og 2. juli. Har dere ikke dratt på ferie ennå? Bli med på to flotte feriedager i Hafslund krike. Leker, aktiviteter, nye venner
Les mer..

Ekstra nominasjon til menighetsrådsvalget

Ekstra nominasjon til menighetsrådsvalget Det er behov for supplerende nominasjon til menighetsrådsvalget i Tune, Holleby, Hafslund, Ingedal, Skjeberg, Skjebergdalen, Ullerøy og Varteig sokn. For nærmere informasjon om nominasjonsregler, les mer her.
Les mer..

Billetter til Joseph and the Amazing... i Tune kirke

Billetter til Joseph and the Amazing... i Tune kirke Musikalen Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat framføres i Tune kirke søndag 7. juni kl 18. Billetter er i salg nå.
Les mer..

Historisk kirkevalg i september

Historisk kirkevalg i september For første gang i norsk kirkehistorie blir det i 2015 mulig å stille alternative lister i valget til kirkemøtet- kirkens «storting». Valget berører 420 881 kirkemedlemmer over 15 år i Borg. Alle som er døpt har stemmerett.  
Les mer..

Snarveier


                                                               _                                                        


_                           
                             


_                                                        

 

                                                          

 _____________________________

 

 

______________________________

 

 
______________________________